Integrity, Impact en Quality

Dit zijn de kernwaarden van beide bedrijven. De eerste letter van elk komt terug in zowel de naam als het logo. We delen de waarden, maar brengen onze eigen vaardigheden en capaciteiten mee die elkaar deels overlappen en zeker aanvullen.

Samen kunnen we klanten ondersteunen bij een breed scala aan kwesties die het meest relevant zijn in de huidige uitdagende zakelijke omgeving.

Samenwerking is een vanzelfsprekendheid in de huidige complexe zakelijke omgeving.

Sourcing contracten verbinden organisaties met elkaar in korte en lange termijn relaties en vormen zo ecosystemen waarin samenwerken meer oplevert dan wat partijen alleen kunnen bereiken. Met meer dan 25 jaar internationale ervaring, zowel vanuit klant- als leveranciersperspectief, kan 2iQ u helpen praktische inzichten te leveren die tot tastbare resultaten leiden.

Lees verder…

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de strategie van elke organisatie.

Voor sommigen wordt dit gedreven door wetgeving of doordat klanten extra inzicht nodig hebben. Anderen zijn steeds meer gemotiveerd om de negatieve impact op het klimaat en de biodiversiteit te verminderen door te upgraden naar circulaire bedrijfsmodellen, door afval te verminderen en toeleveringsketens te sluiten. Als onderdeel van een netwerk van gelijkgestemde organisaties kan 2iQ u helpen bij het navigeren door het onvermijdelijke bij het transformeren van uw processen.

Lees verder…