Veel geluk in 2021!

Terugblik…

In het grote geheel der dingen zal 2020 de geschiedenis in gaan als het jaar van het Corona-virus. Maar ondanks (en soms dankzij) Covid-19 was het toch ook een goed jaar. In 2020 hebben we opnieuw uitgevonden dat je ’s avonds samen aan tafel kunt eten; of toch minstens vijf keer per week. Woon-werk-verkeer was geweldig en ik zou kunnen leven zonder ooit nog een parkeerplaats of een werkplek te moeten zoeken. Een gemeenschappelijk tijdslot vinden in ieders agenda is al moeilijk genoeg zonder een vergaderruimte te vinden die op datzelfde tijdstip beschikbaar is. Grappig ook, dat er een wereldwijde pandemie nodig was om te beseffen dat iedereen slechts ‘een telefoontje ver weg’ is. Zeker tijdens de eerste lock-down was dit inzicht de reden om contact te zoeken met vrienden over de hele wereld die ik (te) lang niet gesproken had.

2020 was ook het jaar van succesvolle projecten. Het DSW project voor DJI is nu serieus gestart met implementaties en het Sourcing project bij Schiphol Telematics is succesvol afgerond. Dichter bij huis heb ik werk gemaakt van de ambitie om nog een keer een roman te schrijven. Met dank aan Coursera’s Write Your First Novel heb ik de eerste vijf hoofdstukken afgerond van ‘Dodelijke Ambitie’.

Terugkijkend had dit jaar veel om dankbaar voor te zijn en ook om trots op te zijn.

Wat brengt 2021?

Hopelijk kent het nieuwe jaar minder belemmeringen om andere mensen te ontmoeten. We zullen terug gaan naar een meer normale situatie. Maar ik hoop van harte op een ‘nieuw normaal’ waarin we de goede dingen van 2020 vast kunnen houden. Maar er zullen ook verschillen zijn. Naast meer contact met vrienden, familie en collega’s, ook meer sport (fietsen, roeien en spinning) en natuurlijk is er nog een roman die wacht op voltooiing.

2021 zal ook het jaar zijn waarin we grootse dingen gaan doen met Agile Sourcing. We hebben veel positieve feedback ontvangen en nu wordt het tijd om dit te vertalen naar de praktijk. Daarnaast ben ik gevraagd mijn inzet voor DJI uit te breiden. De komende maanden worden druk en ik kijk uit naar de uitdagingen die er liggen.

Graag sluit ik af met je het allerbeste te wensen voor 2021. Dat het een jaar mag worden van gezondheid, geluk en succes voor jou en degenen die je dierbaar zijn!